Παρουσίαση Εταιρίας.

Η εταιρία AGROFFERS (ΣΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ) δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής γεωργικών μηχανημάτων από το έτος 2019 . Η καρδιά της εταιρίας μας αφορά την κάλυψη των αναγκών της εποχής και τον εκσυγχρονισμό του αγρότη. Με γνώμονα λοιπόν τις ανάγκες του σύγχρονου αγρότη εισάγουμε ποιοτικά και καινοτόμα μηχανήματα από όλο των κόσμο.

Πριν ακόμα το άνοιγμα της εταιρίας μας , πραγματοποιούσαμε ταξίδια στην Ευρώπη για την εύρεση των ποιοτικότερων μηχανημάτων , είτε σε εκθέσεις , είτε επισκέψεις σε εργοστάσια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας μηχανημάτων, με βάση τις ανάγκες της χώρας μας.

Το 2019 λοιπόν ξεκινήσαμε δημιουργώντας το website WWW.AGROFFERS.GR προβάλλοντες τις συνεργασίας μας και τα μηχανήματα που είχαμε επιλέξει απο τα εργοστάσια ZANON,CRF,EUROSPAND και και CECCATO OLINDO . Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η παρουσία μας στην αγορά της χώρας.

Πλέον το έτος 2020 πήραμε για πρώτη φορά μέρος στην έκθεση της AGROTICA στην Θεσσαλονίκη ως AGROFFERS ( Παναγροτικά Τ. Συριανόγλου ) , παρουσιάζοντας παρελκόμενα γεωργικών ελκυστήρων των ΖΑΝΟΝ, CRF, EUROSPAND και CECCATO OLINDO. Κλείνοντας το έτος είχαμε την επίτευξη η εταιρία μας να είναι πρώτη σε πωλήσεις στα παρελκόμενα, ελαιοραβδιστικα μηχανήματα με το μοντέλο OLIVE ONE της εταιρίας CRF.

Το έτος 2021 , συμμετείχαμε σε τοπικές εκθέσεις. Μετέπειτα για την ανάπτυξη της εταιρίας επισκεφτήκαμε την έκθεση aima της Ιταλίας και διευρύναμε τους ορίζοντες μας με δυο καινούργιες συνεργασίας με τις εταιρίες ORIZZONTI και VALENTINI . Κλείνοντας και αυτό το έτος, είχαμε για δεύτερη χρονιά τις περισσότερες πωλήσεις στο ελαιοραβδιστικό μας μηχάνημα OLIVE ONE – CRF.

Φτάνοντας στο σήμερα , έτος 2022 συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας, ενημερωνόμαστε και παρακολουθούμε τις ανάγκες τις αγοράς , με όρεξη και πάθος να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε κάθε γωνιά της χώρας μας.